Loading...
My story2018-12-05T14:41:53+00:00

Tregimi ime

Ne jemi një grup i kërkuesve të së Vërtetës, që duam të afrojmë njerëzit me Jezu Krishtin.
Ne besojmë se Ai do çdo qenie njerëzore dhe se Ai na jep paqe me Perëndinë.
Nismëtari i këtij projekti është Dick Bos (MSc).

Tregimi ime
Arsyeja pёr Perendinё
Kodi i jetës dhe i fesë – 1
Kodi i jetës dhe i fesë – 2

Pin It on Pinterest

Share This